Upp till kamp (2 disc)

DVD - Swedish edition

Upp till kamp (2 disc)
Tip a friend
€ 7.95 Temporary out of stock

CDON.COM

Monitor this product by entreing your mail address and click 'Monitor'. We will send you an email when this product is bookable.

"

Upp till kamp vann Prix Italia!
Lena, Tommy, Rebecka och Erik - alla i tjugoårsåldern- möts i Göteborg 1966. Seriens huvudpersoner förenas i sin vilja att förändra världen och längtan efter kärlek, samtidigt som de dras isär av olika bakgrund och härkomst. De blir våra vägvisare genom politiken, musiken och en värld i förändring. Vi följer dem från den legendariska rockklubben Cue, till de brinnande barrikaderna i kölvattnet av Vietnamkriget, via varvskrisen i början av 70-talet fram till 1976 där Dylan blivit ersatt av disco och våra karaktärer har lämnat ungdomen bakom sig. Har våra karaktärer lyckats förändra tiden och hur har tiden förändrat dem?

Del 1:1965-1966
Del 2:1968-1969
Del 3:1972
Del 4:1975-1976

Upp Till Kamp är en episk resa genom en föränderlig del av vår Svenska nutidshistoria. Den berättar om en tid som gett eko in i historien. Och lyssnar man riktigt noga kan man höra ekot av en sång, "The times they are a- changing..."
Författaren Peter Birro har skrivit manus till "Upp Till Kamp".
Seriens regissör Mikael Marcimain har tidigare meriterat sig med "Graven" och den oerhört uppmärksammade och hyllade serien "Lasermannen"

 

"
Sound format: Picture format:
Sound language: Svenska Length:
Subtitle language: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska Delivery time: Out of stock
Category: TV-serie, Swedish movie Release date: 2009-03-04
Original title: Upp till kamp DVD Region: 2 (Europa)
Director: Age restriction:
Year recorded: 2007
Actor: Extra material:
-

Tip a friend

-