Solsidan - Säsong 3 (3 disc)

DVD - Swedish edition

Solsidan - Säsong 3 (3 disc)
Tip a friend
€ 9.95
Save in new wishlist

Delivery time:  2-7 working days

Freight: € 4.95

CDON.COM

This product is delivered by CDON.COM.

Nu får vi äntligen återse Alex, Anna, Fredde, Mickan och Ove och alla de andra som lever sitt liv i det fashionabla Solsidan i Saltsjöbaden. Välkomna!

Anna och Alex väntar sitt andra barn och äntligen köper de sitt drömhus. Lyckan grusas av ett utblåst kök som aldrig vill bli klart och de tvingas ut i hantverksdjungeln. Anna drabbas av lyckohetsen på facebook och en obehaglig släkting till Alex dyker upp.

Freddes och Mickans son Victor har just börjat skolan och verkar inte vara klassens ljus. De oroar sig över hans framtid och gör allt för att han ska bli en vinnarskalle och få rätt kontakter. I sin längtan efter ett tredje barn vänder sig Mickan till ett medium.

Ove misstänker att hans fru Anette är på väg att lämna honom och kämpar för att vinna henne tillbaka. Han fortsätter givetvis också att irritera Alex...

Gästskådespelare under säsongen är bland andra Johan Rabaeus, Henke Larson som sig själv, Liv Mjönes, Cecilia Forss, Mini Andén m fl

Sound format: Dolby Digital 5.1 Picture format: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.78:1), Anamorfisk
Sound language: Svenska Length: 218
Subtitle language: Finska, Norska, Svenska_för_hörselskadade Delivery time: 2-7 working days
Category: Comedy, TV-serie, Swedish movie Release date: 2012-12-10
Original title: Solsidan - Säsong 3 DVD Region: 2 (Europa)
Director: Age restriction: 7 år
Year recorded: 2012
Actor: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Otila Anttila, Henrik Larsson Extra material:
-

Tip a friend

-