Stages (Music-DVD)

Dúné

Stages (Music-DVD)
Tip a friend

Tip a friend

-59%

€ 10.95
(€ 26.95)

Delivery time:  Non-stock item, 5-7 working days

CDON.COM

Freight: € 4.95

Barndomsvennerne Cille, Danny, Mattias, Malte, Pete, Simon og Ole er på deres vej fra teenagere til unge voksne og fra Skive til København og videre ud i verden - en intens rejse, der sitrer af energi! Det er historien om Dúné. Bandet der udgav deres første plade som 18-årige og hvis karriere pludselig eksploderede og tog fart. Begejstringen ville ingen ende tage og de blev overdynget med priser, legater, nomineringer og gode anmeldelser - og stadig som hjemmeboende gymnasieelever var de pludselig på fuld fart mod stjernerne!

Men med succesen vokser også forventningerne og ansvaret, og hvad sker der med venskaber, parforhold og én selv, når det der før blot var en uskyldig drøm, pludselig bliver meget virkeligt? Den dedikerede instruktør Uffe Truust er kommet helt ind under huden på de syv unge mennesker og følger tæt den lille flok venner på godt og ondt igennem deres sidste teenage år, fra de bor hjemme og går i gymnasiet, til fester og i øvelokalet, til de får 'huen på' og flytter hjemmefra.

Vi udlever drømmen med dem - igennem kærestesorger, hjemve, branderter, opture, nedture, forløsning, opløsning, begejstring og knuste hjerter - i den universelle og hudløst ærlige coming-of-age historie, om de syv unge mennesker i rock bandet Dúné.

Stages er instrueret af Uffe Truust og produceret af Beat Film i co-produktion med det amerikanske filmselskab Parts and Labor. Filmen er produceret med støtte fra Det Danske Filminstitut og i samarbejde med Danmarks Radio.


DVD'en indeholder ud over filmen en minikoncert, video-blogs produceret af bandet, musikvideoer, ekstra scener, soundslide, bag om filmen og kommentarspor med hele bandet.

 

Artist: Dúné   Title: Stages 
Label: Playground  Distributor: PGM 
Format: Music-DVD  Release date: 2010-03-01 
Delivery time: Non-stock item, 5-7 working days  Catalog number: PGM-BEATFILM- 1DVD 
EAN: 7332181032734    
0 0
0%
0%
0%
0%
0%

More titles with Dúné

All titles with Dúné

-