(NM50%)Alis Riddim (Album)

Alis Riddim

(NM50%)Alis Riddim (Album)
Tip a friend

Tip a friend

€ 19.95

Delivery time:  1-3 working days

CDON.COM

Freight: € 4.95

Alis Riddim er et nyt projekt, der er produceret af Pharfar og Fresh I, der tilsammen går under navnet Donkey Sound. De to herrer er en integreret del af den danske reggae scene, og de har tidligere optrådt i en række forskellige musikalske konstellationer.

Pharfar har som udøvende kunstner, producer og DJ været en del af den danske musik scene i over ti år. Han har gennem tiden været med i grupper som Big Boi, Double Mouth og Djosos Krost, men er nok mest kendt for sin medvirken i BIKSTOK RØGSYSTEM. I 2006 modtog Pharfar en DMA i kategorien "Bedste Producer". Han har blandt andet arbejdet sammen Natasja samt flere udenlandske navne som Max Romero og Horace Andy. Som DJ er Pharfar en fast bestanddel af Rubadub Sundays, og i 2009 debuterede han også som TV-vært i DR 1 programmet Chapper og Pharfar.

Fresh-I er en del af Universal Soundsystem. Han har blandt andet produceret for Karen Mukupa og har været DJ for Natasja. Fresh-I har også lavet musik til forskellige tv programmer. Senest har han, netop sammen med Karen Mukupa, lavet musik til den nye serie Fodboldpigerne på DR Ramasjang. Sammen har Fresh-I og Pharfar brugt de sidste to år på Alis Riddim, der er det første danske one-riddim album, med hovedsagelig herboende kunstnere. Begrebet "riddim" udspringer af det engelske ord rhythm, og det dækker over et instrumentalt baggrundstrack, der især bliver brugt inden for reggae, dancehall, dub og andre caribisk genre.

På albummet medvirker ikke mindre end 19 forskellige danske og udenlandske artister, der hver især giver deres fortolkning af Alis Riddim. En stor del af disse er nøglespillere på den danske og internationale reggae scene.

Fra den danske musikscene medvirkende blandt andre Wendy Wonder, Mission, Peter A.G., Karen Mukupa, Chris (BliGlad), samt Cornstick og Tuco, der vandt Karrierekanonen i 2009 med Non+. Af prominente navne fra Jamaica medvirker blandt andre Mykal Rose, der siden 1974 har været et stort navn på den Jamaicanske og internationale reggae scene. Han har arbejdet sammen med navne som Black Uhuru og Sly and Robbie, blot for at nævne nogle få.

Artist: Alis Riddim   Title: (NM50%)Alis Riddim 
Label: Juicy Halftone  Distributor: VOICES MUSIC & ENTERTAINMENT A/S 
Format: Album  Release date: 2010-05-17 
Delivery time: 1-3 working days  Catalog number: JHCD 04 
EAN: 5709498209074    
0 0
0%
0%
0%
0%
0%

All titles with Alis Riddim

-